Taiyo Sushi Restaurant

Pravila privatnosti

Politika privatnosti za DINGFENG d. o. o.

Jedan od glavnih prioriteta restorana Taiyo Sushi Restaurant, dostupnom na https://www.taiyo.com.hr/, oneje privatnost naših posjetitelja. Ovaj dokument o Politici privatnosti sadrži vrste informacija koje prikuplja i bilježi Taiyo Sushi Restaurant.

Ako imate dodatnih pitanja ili trebate više informacija o našoj Politici privatnosti, ne ustručavajte se kontaktirati nas.

Ova Pravila privatnosti odnose se samo na online aktivnosti i vrijede za posjetitelje naše web stranice u vezi s informacijama koje su podijelili i/ili prikupili. Ova se pravila ne odnose na informacije prikupljene izvan mreže ili putem drugih kanala osim ove web stranice.

Pristanak

Korištenjem naše web stranice pristajete na našu Politiku privatnosti i slažete se s njezinim uvjetima.

Informacije koje prikupljamo

Osobni podaci koje od vas tražimo i razlozi zbog kojih se od vas traži da ih date bit će vam jasni u trenutku kada od vas tražimo da date svoje osobne podatke.

Ako nas kontaktirate izravno, možemo primiti dodatne informacije o vama kao što su vaše ime, adresa e-pošte, telefonski broj, sadržaj poruke i/ili privitke koje nam možete poslati i sve druge informacije koje odlučite pružiti.

Kada se registrirate za račun, možemo tražiti vaše podatke za kontakt, uključujući stavke kao što su ime, naziv tvrtke, adresa, adresa e-pošte i telefonski broj.

Kako koristimo vaše podatke

Podatke koje prikupljamo koristimo na različite načine, a to su:

 • Pružanje, upravljanje i održavanje naše web stranice
 • Poboljšanje, personalizacija i proširenje naše web stranice
 • Shvaćanje i analiziranje načina na koji koristite našu web stranicu
 • Razvijanje novih proizvoda, usluga, značajka i funkcionalnosti
 • Komuniciranje s vama, bilo izravno ili putem jednog od naših partnera, uključujući korisničku službu, kako bismo vam pružili ažuriranja i druge informacije koje se odnose na web stranicu, te zbog marketinških i promotivnih svrha.
 • Slanje email-a
 • Pronalazak i spriječavanje prijevare
Datoteke dnevnika

Restoran Taiyo Sushi slijedi standardnu proceduru korištenja datoteka dnevnika. Ove datoteke bilježe posjetitelje kada posjećuju web stranice. Sve hosting tvrtke to rade i to je dio analitike hosting usluga. Podaci koje prikupljaju datoteke dnevnika uključuju adrese internetskog protokola (IP), vrstu preglednika, davatelja internetskih usluga (ISP), datum i vremensku oznaku, stranice za upućivanje/izlaz i možda broj klikova. Oni nisu povezani ni s jednom osobnom identifikacijskom informacijom. Svrha je informacija analizirati trendove, upravljati web lokacijom, pratiti kretanje korisnika na web stranici i prikupljati demografske podatke.

Kolačići i web beacons

Kao i svaka druga web stranica, Taiyo Sushi Restaurant koristi ‘kolačiće’. Ovi se kolačići koriste za pohranu podataka uključujući preferencije posjetitelja i stranica na web stranici kojima je posjetitelj pristupio ili ih posjetio. Podaci se koriste za optimiziranje korisničkog iskustva prilagođavanjem sadržaja naše web stranice na temelju vrste preglednika posjetitelja i/ili drugih podataka.

Za općenitije informacije o kolačićima pročitajte članak o kolačićima na web stranici Uvjeti korištenja.

Pravila o privatnosti za partnere za oglašavanje

Možete pogledati ovaj popis kako biste pronašli Pravila privatnosti za svakog od reklamnih partnera Taiyo Sushi restorana.

Oglasni poslužitelji ili oglasne mreže trećih strana koriste tehnologije poput kolačića, JavaScripta ili Web beacona koji se koriste u njihovim odgovarajućim oglasima i vezama koje se pojavljuju na Taiyo Sushi Restaurantu, a koje se šalju izravno u preglednik korisnika. Oni automatski primaju vašu IP adresu kada se to dogodi. Te se tehnologije koriste za mjerenje učinkovitosti njihovih reklamnih kampanja i/ili za prilagodbu reklamnog sadržaja koji vidite na web stranicama koje posjećujete.

Pravila privatnosti trećih strana

Pravila privatnosti Taiyo Sushi Restauranta ne odnose se na druge oglašivače ili web stranice. Stoga vam savjetujemo da se za detaljnije informacije obratite odgovarajućim pravilima privatnosti ovih poslužitelja oglasa trećih strana. Može uključivati njihovu praksu i upute o tome kako isključiti određene opcije.

Možete onemogućiti kolačiće putem svojih pojedinačnih opcija preglednika. Da biste saznali detaljnije informacije o upravljanju kolačićima s određenim web preglednicima, možete ih pronaći na odgovarajućim web stranicama preglednika.

Ako podnesete zahtjev, imamo mjesec dana da vam odgovorimo. Ako želite ostvariti neko od ovih prava, kontaktirajte nas.

GDPR prava na zaštitu podataka

Željeli bismo biti sigurni da ste u potpunosti svjesni svih svojih prava na zaštitu podataka. Svaki korisnik ima pravo na sljedeće:

 • Pravo na pristup – Imate pravo zatražiti kopije svojih osobnih podataka. Za ovu uslugu možemo vam naplatiti malu naknadu.
 • Pravo na ispravak – imate pravo zatražiti da ispravimo sve podatke za koje smatrate da su netočni. Također imate pravo zatražiti da upotpunimo podatke za koje smatrate da su nepotpuni.
 • Pravo na brisanje – Imate pravo zahtijevati da izbrišemo vaše osobne podatke, pod određenim uvjetima.
 • Pravo na ograničenje obrade – Imate pravo zahtijevati da ograničimo obradu vaših osobnih podataka, pod određenim uvjetima.
 • Pravo prigovora na obradu – Imate pravo prigovora na našu obradu vaših osobnih podataka, pod određenim uvjetima.
 • Pravo na prenosivost podataka – Imate pravo zahtijevati da podatke koje smo prikupili prenesemo u drugu organizaciju ili izravno vama pod određenim uvjetima.
 • Ako podnesete zahtjev, imamo mjesec dana da vam odgovorimo. Ako želite ostvariti neko od ovih prava, kontaktirajte nas.
Informacije za djecu

Drugi dio našeg prioriteta je dodavanje zaštite djeci tijekom korištenja interneta. Potičemo roditelje i skrbnike da promatraju, sudjeluju u i / ili nadgledaju i usmjeravaju svoje mrežne aktivnosti.

Taiyo Sushi Restaurant ne prikuplja svjesno nikakve osobne podatke koji se mogu identificirati od djece mlađe od 13 godina. Ako mislite da je vaše dijete pružilo takvu vrstu informacija na našoj web stranici, toplo vam preporučujemo da nas odmah kontaktirate i učinit ćemo sve da se takvi hitno uklone informacije iz naše evidencije.